Privacy verklaring

BEVEILIGDE VERBINDING

Jouw verbinding met onze website is versleuteld via SSL (Secure Socket Layer). Zo kunnen onbevoegde derden de informatie, die je deelt via onze website, niet inzien.

Wij houden onze website en onze systemen up-to-date en controleren regelmatig op onregelmatigheden.

JOUW GEGEVENS

Door het invullen van een (contact-)formulier en/of het bezoeken van de site van RAINBOW productions laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. RAINBOW productions bewaart en gebruikt alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven. Hoewel je de website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder WBP. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om contactmomenten af te handelen;

  • NAW gegevens
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam indien van toepassing

WAAROM RAINBOW PRODUCTIONS DEZE GEGEVENS NODIG HEEFT

RAINBOW productions verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te nemen, of om je schriftelijk per email te benaderen indien je hier om verzoekt. Daarnaast kan RAINBOW productions jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG RAINBOW PRODUCTIONS GEGEVENS BEWAART

RANBOW productions bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld en worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met jou tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

RAINBOW productions verstrekt jouw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van RAINBOW productions worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. RAINBOW productions gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

RAINBOW productions maakt gebruik van Google analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de eventuele Adword-advertenties van RAINBOW productions op Google’s zoekresultatenpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe jij onze website gebruikt, om rapporten over de website van RAINBOW productions aan RAINBOW productions te kunnen verstrekken en om haar adventeerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of zover derden deze informatie namens Google verwerken. RAINBOW productions heeft hier geen invloed op.

RAINBOW productions heeft Google geen toestemming gegeven om de via RAINBOW productions analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

YOUTUBE ANALYTICS

RAINBOW productions maakt gebruik van Youtube analytics om het mogelijk te maken om de embedded video's op deze website af te spelen en om bij te houden welke video's jij bekijkt.

LINKEDIN ANALYTICS

RAINBOW productions maakt gebruik van embedded LinkedIn profielen om het jouw makkelijk te maken om de personen achter deze profielen beter te leren kennen. Alleen wanneer je zelf de incognitomodus inschakelt op jouw LinkedIn profiel komt RAINBOW productions niet te weten wie je bent.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar RAINBOW productions op het volgende emailadres; rainbowproductionsnl@gmail.com.

RAINBOW productions zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

-

www.rainbowproductions.nl is de website van RAINBOW productions en is als volgt te bereiken;
RAINBOW productions
Postadres; Amerbos 19 1025 XX Amsterdam
Vestigingsadres; Amerbos 19 1025 XX Amsterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel Amsterdam; 123456789
Telefoon; 06-24 17 07 86
e-mail; rainbowproductionsnl@gmail.com

-

Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast op 23 Augustus 2018.